Close

Band nodig?

JOINT STRIKE FIGHTERS

Deze onvervalste rockcoverband uit Hazerswoude laat oude tijden herleven. Scroll naar beneden of klik hier voor meer informatie over JSF.

BAND BOEKEN >>
DE OMMEDIJK

Dé leukste ‘De Dijk’ tribute band van de Leidse regio. Scroll naar beneden of klik hier voor meer informatie over deze band.

BAND BOEKEN >>
DE HEEREN VAN FATSOEN

De gelegenheidsband met een voorliefde voor de Nederlandstalige muziek! Klik hier voor meer informatie over deze band.

BAND BOEKEN >>

Joint Strike Fighters

Boek deze band >>

Joint Strike Fighters

boek deze band >>

Joint Strike Fighters

boek deze band >>

Joint Strike Fighters

Deze onvervalste rockcoverband laat oude tijden herleven. Joint Strike Fighters spelen “de betere muziek”. Van Queen tot Judas Priest, van Kiss tot Black Sabbath, van AC/DC tot Motörhead. De beste rockbands van weleer worden muzikaal geëerd. Maar ook voor fans van Blondie, The Sweet en zelfs ABBA en Donna Summer is er muzikaal eerbetoon.

Kortom, alle oude en foute rocknummers uit de jaren 70 en 80 komen voorbij! jointstrikefighters.nl

JSF Boeken?

Bel Sytse op 06-12688950 of klik op de groene knop.

BOEK DEZE BAND >>

De Ommedijk

De Ommedijk, dé leukste “De Dijk” tribute band uit de Leidse regio!! De Ommedijk, uit Zoeterwoude, speelt niet alleen de hits van De Dijk maar gaat er ook “omheen”. De Ommedijk waagt zich ook aan de liedjes die De Dijk niet meer speelt of zelfs nog nooit live hebben laten horen. Met een volledige bezetting wordt één van de beste bands van Nederland muzikaal geëerd. ommedijk.com

De Ommedijk boeken?

Bel Sytse op 06-12688950 of klik op de groene knop.

BOEK DEZE BAND >>

De Heeren van Fatsoen

De Heeren van van Fatsoen is een Zoeterwoudse gelegenheidsband met een voorliefde voor de nederlandstalige muziek! Geen Doe Maar, geen Blof, geen Dijk.. maar wel: Boudewijn, Bots, Lenny, Benny, Rob en zelfs Raymond! En stiekem af en toe ook Bloem, Klein Orkest,Shoes en  Dizzy. Bovenal een zeer fatsoenlijk feestje met De Heeren!

De Heeren van Fatsoen boeken?

Bel Sytse op 06-12688950 of klik hieronder op de groene button.

boek deze band >>