Close

Drumworkshop

Drummen met Sytse organiseert drumworkshops voor zakelijke events of particuliere gelegenheden. Voor bijvoorbeeld teambuilding, een origineel uitje met vrienden of een cool verjaardagsfeest.

Zakelijke drumworkshops

Drumworkshop

Drumworkshop voor bedrijven: met al doel bijvoorbeeld kennismaking, samenwerking, teambuilding of gewoon als bedrijfsuitje. Eventueel in combinatie met trainer. Dit arrangement is bij uitstek ideaal om aan het teamgevoel te werken. Samenwerking staat hierbij centraal, met uiteraard een muzikaal tintje!

Offerte >>
Drumact

Voor een spetterende drumact als opening, intermezzo of afsluiter van een (bedrijfs)feest draait Sytse zijn hand niet om. In combinatie met een DJ biedt Drummen met Sytse ook een avondvullend programma.

Offerte >>
Drumworkshops voor scholen

Dit specifieke programma voor scholen is met name zeer geschikt voor basisonderwijs. We gaan aan de slag met verschillende ritmes met zelf gemaakte instrumenten en natuurlijk ook met het drumstel! Maar ook met: Wat is nou een ritme? , tellen met muziek en actieve coördinatie oefeningen met handen en voeten. Als afsluiter aan het eind van de schooldag een uitvoering op het schoolplein.

Offerte >>

Deze klanten hebben de drumstokken al uitgeprobeerd...

Deze klanten hebben de drumstokken al uitgeprobeerd...

Particuliere drumworkshops

Drumclinic

In een drumworkshop maak je kennis met het drummen. De beginselen van drummen worden behandeld. Het is de ideale manier om op een vrijblijvende en gezellige manier te ondervinden of drummen ook iets voor jou is!

Offerte >>
Verjaardagsfeestje

Het leukste muzikale kinderfeestje! In anderhalf uur durende actieve en superleuke workshop leren de kids allerlei leuke ritmes. Sytse regelt wat te drinken en te snoepen en natuurlijk een kadootje voor de jarige. Leeftijd vanaf 7 jaar en maximaal 10 deelnemers. Kosten € 10,00 per deelnemer.

Offerte >>
Trommelvaart

Een samenwerking tussen De Leidse Rederij en Drummen met Sytse. Boek nu deze originele drumworkshop.

Boek nu >>
Drumles Kadobon

Geef jezelf of een ander een drumles kado! De bon geeft recht op een uur drumles incl. een paar gratis drumstokken!

Boek nu >>