Close

Bij Tjeerd staat enthousiasme en praktijk voorop.

Gitaarles van Tjeerd

“We starten met het omschrijven van wat je wilt kunnen spelen en het maken van een plan om je doel te bereiken. De inhoud van de les is meteen gericht op de praktijk. Dat betekent dat je meteen akkoorden leert. De akkoorden leer je door zelf muziek mee te nemen, welke we samen zullen uitzoeken en spelen.”

De basisvaardigheden van gitaar worden spelender wijs geleerd. Akkoorden, grondtoon, maatsoorten, ritmiek, slag en melodie, muziekstijlen (blues, rock, pop etc..).

MELD JE AAN >>
Over Tjeerd

Tjeerd Stroo (12-08-69) begint op 13-jarige leeftijd met gitaar spelen. Na de welbekende theoretische lessen van Algemene Muzikale Vorming (AMV) en blokfluitles uit de jaren 70, geeft Tjeerd de voorkeur aan de autodidactische methode , en leert zichzelf gitaar spelen. Op deze manier heeft hij echt enthousiasme en plezier voor muziek gevonden. Tjeerd is er dan ook van overtuigd dat muziek maken begint bij enthousiasme en plezier en probeert dit middels zijn parktijkgerichte methode van lesgeven over te brengen.

Tjeerd speelde slag en solo gitaar en zang, in een aantal serieuze feesten en partijen bands (1988 tot 2008) en basgitaar in een jazz-combo voor een koor (tot 1996). Momenteel speelt Tjeerd in diverse bands met uiteenlopend repertoire.

Akoestisch

Veel beginners starten met akoestisch gitaar. Je hebt geen versterker nodig, ook is de aanschaf prijs lager. Je begint meteen met akkoorden en slag gitaar technieken. De overgang naar elektrische gitaar is een kleine stap.

Elektrisch

Als je bijvoorbeeld in een bandje wilt spelen kun je ook voor elektrische gitaarles kiezen. Elektrische gitaarles wijkt in de basis niet af van akoestische les maar wordt uitgebreid met o.m powerchords en het opbouwen van een solo. Daarnaast worden verschillende gitaareffecten en “sounds” behandeld.

Inschrijven

Wil je gitaarles volgen? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging in je mail.

INSCHRIJVEN >>
Tarieven

Privéles
t/m 17 jaar (30 min.) € 16,00
va. 18 jaar (30 min.) € 19,00

Duoles
t/m 17 jaar (30 min.) € 10,00 p.p.
va. 18 jaar (30 min.) € 12,00 p.p.

Lestijden

Vrijdagen vanaf 16.00 uur in Zoeterwoude-Dorp

Afmeldingen uitsluitend via 06-23928827
Afmeldingen binnen 24 uur worden wel berekend, maar niet ingehaald.


Contact

Tjeerd Stroo
info@tstroo.eu
Telefoon: 06 – 23928827

naar website >