Close

Drummen met gevoel

Ruim 10 jaar geleden is Sytse Verstraten gestart met ‘Drummen met Sytse’.

Over Sytse

Sytse Verstraten (4 juli 1969) is als 10-jarige begonnen met drummen. Sinds zijn twaalfde speelt hij al in bands met diverse muziekstijlen. Sytse heeft eerst een aantal jaren rechtshandig gedrumd en is daarna linkshandig gaan spelen. Na zes jaar drumles is hij gestopt met lessen en heeft zichzelf diverse technieken aangeleerd. In maart 2006 is Sytse in Zoeterwoude begonnen met zijn drumschool ‘Drummen met Sytse’.

Zijn motto ‘Drummen met gevoel’ staat daarbij centraal. Hij geeft zijn lessen op een praktijkgerichte manier waarbij het lezen van noten zeker niet centraal staat.

Sinds februari 2008 beschikt de drumschool over een eigen ruimte aan de Keerweer in Zoeterwoude. De lessen vinden daar plaats op maandag en dinsdag zowel in de middag als ’s avonds. Op de overige dagen geeft hij les in Hazerswoude en Ter Aar. De drumschool staat open voor jong én oud.

NEEM CONTACT OP >>

Facebook Posts

11 uur geleden

Drummen met Sytse

Voor mijn nieuwste schoolproject “Drumbeatz” ben ik nog op zoek naar reservemateriaal! Toffe ritmes drummen op grote flessen wasmiddel klinkt namelijk supervet!!
Merk is niet belangrijk, een handvat wel!! Hoe groter hoe beter! Spaar ff met me mee, spoel ff beetje om en laat weten als je er een paar hebt! Ik haal ze bij je op!
... Lees meerLees meer

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

Drummen met Sytse

Seizoen 2020-2021 is van start!! We zijn weer begonnen met de (Corona proof) drumlessen ‼️
Ook is het schoolproject Drumbeatz bijna klaar! Dus ben je leerkracht , of ken je leerkrachten die lesgeven op de basisschool en wil je alvast meer info over dit supergave muzikale project stuur me dan een PB! Delen = altijd lief👍👍🥁🥁
... Lees meerLees meer

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Drummen met Sytse

Jemig‼️ En ineens is het seizoen 2019/2020 voorbij. Zoveel leuke dingen gedaan en ineens ook zoveel leuke dingen niet kunnen doen door één of ander griepje....🤔😷 Van leuke optredens en schoolprojecten in het vooruitzicht ineens helemaal niets! Gelukkig was ik niet de enige die eventjes moest wennen.... Vandaag het seizoen positief kunnen afsluiten met kadootjes van mijn leerlingen (wat kennen ze me toch goed...). Helaas afscheid moeten nemen van de locatie in Ter Aar maar geeft weer ruimte voor nieuwe dingen! De chaos in mijn hoofd en opschrijfboekje begint eindelijk vorm te krijgen dus na de vakantie ga ik de basisscholen in de regio warm maken voor mijn nieuwste project: Drumbeatz‼️💪🏻🥁🥁
Ik wens jullie een hele mooie zomer, blijf gezond en blijf genieten‼️🎉🎉🎈🎈❤️❤️
... Lees meerLees meer

Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

Drummen met Sytse

Jajaja!!! Ik mag weer ‼️Eindelijk‼️ Twee dagen knallen met deze fantastische kids🎉🎉🎉🎉🎉🥁🥁🥁🥁🥁🎈🎈🎈🎈🎈 ... Lees meerLees meer

Bekijk op Facebook