Close

Drummen met gevoel

Ruim 10 jaar geleden is Sytse Verstraten gestart met ‘Drummen met Sytse’.

Over Sytse

Sytse Verstraten (4 juli 1969) is als 10-jarige begonnen met drummen. Sinds zijn twaalfde speelt hij al in bands met diverse muziekstijlen. Sytse heeft eerst een aantal jaren rechtshandig gedrumd en is daarna linkshandig gaan spelen. Na zes jaar drumles is hij gestopt met lessen en heeft zichzelf diverse technieken aangeleerd. In maart 2006 is Sytse in Zoeterwoude begonnen met zijn drumschool ‘Drummen met Sytse’.

Zijn motto ‘Drummen met gevoel’ staat daarbij centraal. Hij geeft zijn lessen op een praktijkgerichte manier waarbij het lezen van noten zeker niet centraal staat.

Sinds februari 2008 beschikt de drumschool over een eigen ruimte aan de Keerweer in Zoeterwoude. De lessen vinden daar plaats op maandag en dinsdag zowel in de middag als ’s avonds. Op de overige dagen geeft hij les in Hazerswoude en Ter Aar. De drumschool staat open voor jong én oud.

NEEM CONTACT OP >>

Facebook Posts

1 maand geleden

Drummen met Sytse

Dit is mijn grote held Neal Peart. Als 12 jarig pikkie ( ik had net een paar jaartjes drumles) liet mijn grote broer mij voor het eerst de band Rush horen. Mijn kleine (toen al) brutale bekkie viel open!! Met de meeste classic rockbands kon ik toen al mee(lucht)drummen maar dit was gewoon niet normale absurde onmogelijke hoge wiskundige kunst‼️ Ik heb me vanaf dat moment helemaal te pletter geoefend en drumtechnisch ging er een nieuwe wereld voor me open! Ik heb em gelukkig een aantal keren live mogen zien en horen en vandaag lees ik dat hij na een oneerlijke strijd tegen hersenkanker op 67 jarige leeftijd is overleden.
Mijn grote held is niet meer. Ik ben er gewoon ff stil van....
... Lees meerLees meer

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Drummen met Sytse

Ook de 7e editie was weer een zeer goed feestje!!! Nogmaals grote dank aan Groen en Hard, Support Act, DJ Gaatwell, Studio 336, Lisa (voor de geweldige foto's!!), en personeel café De Meester! Tot zaterdag 19 december, tot Kerstpop!! ... Lees meerLees meer

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Drummen met Sytse

Drummen met Sytse ... Lees meerLees meer

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Drummen met Sytse

Kerstpop 2019:
Licht en geluid ✔️
Soundcheck Support Act✔️
Soundcheck Groen en Hard✔️
Soundcheck DJ Gaatwell✔️
Kerstversiering✔️
Personeel De Meester (goed gemutst)✔️
Tap✔️
Glühwein✔️
Fout kerstmuziekje✔️
Sytse is er ook✔️
Uitverkocht? Bijna...

WE GAAN BEGONNEN‼️🎉👍🕺🏻🎄🎅🏽❤️‼️
... Lees meerLees meer

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Drummen met Sytse

Kerstpop 2019: let op! Tot vanmiddag 16.00u zijn er nog kaarten verkrijgbaar bij Slijterij & Wijnkoperij De Klaver . Daarna alleen nog bij Cafe de Meester .
De kaartverkoop gaat op het allerlaatste moment best hard dus haal nog snel je toegangskaart! Tot vanavond, tot Kerstpop‼️🎅🏽
... Lees meerLees meer

Bekijk op Facebook