Close

Drummen met gevoel

Ruim 10 jaar geleden is Sytse Verstraten gestart met ‘Drummen met Sytse’.

Over Sytse

Sytse Verstraten (4 juli 1969) is als 10-jarige begonnen met drummen. Sinds zijn twaalfde speelt hij al in bands met diverse muziekstijlen. Sytse heeft eerst een aantal jaren rechtshandig gedrumd en is daarna linkshandig gaan spelen. Na zes jaar drumles is hij gestopt met lessen en heeft zichzelf diverse technieken aangeleerd. In maart 2006 is Sytse in Zoeterwoude begonnen met zijn drumschool ‘Drummen met Sytse’.

Zijn motto ‘Drummen met gevoel’ staat daarbij centraal. Hij geeft zijn lessen op een praktijkgerichte manier waarbij het lezen van noten zeker niet centraal staat.

Sinds februari 2008 beschikt de drumschool over een eigen ruimte aan de Keerweer in Zoeterwoude. De lessen vinden daar plaats op maandag en dinsdag zowel in de middag als ’s avonds. Op de overige dagen geeft hij les in Hazerswoude en Ter Aar. De drumschool staat open voor jong én oud.

NEEM CONTACT OP >>

2 dagen geleden

Drummen met Sytse
Zo vlak voor het weekend een kadootje ....omdat je toch al weer 15 jaar je passie mag delen...🥳🎁🥳🎁🥳🥁 🥁🥁🥁🥁🎈🎈🎈🎈🎈( ‘t zijn er in totaal 15...) ... Lees meerLees meer
Bekijk op Facebook

7 dagen geleden

Drummen met Sytse
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🥁🥁🥁🥁🥁OppoSuits ... Lees meerLees meer
Bekijk op Facebook

7 dagen geleden

Drummen met Sytse
Vooral het afgelopen jaar was er één met vallen en opstaan (en weer doorgaan!) maar we zijn er nog, we leven nog en we doen het nog‼️💪 Alweer 15 jaar Drummen met Sytse🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁(‘t zijn er 15...😬)🎉🎉🎉🎉🎉🎉En wat een kadootjes: lieve en lovende woorden van de liefste, m’n eigen mondkapjes, een flesje lekkers , m’n eigen GIF en een persoonlijke video boodschap (met oefening‼️🥁) van één van de beste en leukste drummers van dit mooie Nederland.Wat een feest🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎈🎈🎊🎊🎊🥳🥳🥳🥳🥳DrumFase 1 Lestips Olaf Fase@iemke’s altelier ... Lees meerLees meer
Bekijk op Facebook

7 dagen geleden

Drummen met Sytse
Omslagfoto van Drummen met Sytse ... Lees meerLees meer
Bekijk op Facebook

7 dagen geleden

Drummen met Sytse
Drummen met Sytse ... Lees meerLees meer
Bekijk op Facebook