Close

Drummen met gevoel

Ruim 10 jaar geleden is Sytse Verstraten gestart met ‘Drummen met Sytse’.

Over Sytse

Sytse Verstraten (4 juli 1969) is als 10-jarige begonnen met drummen. Sinds zijn twaalfde speelt hij al in bands met diverse muziekstijlen. Sytse heeft eerst een aantal jaren rechtshandig gedrumd en is daarna linkshandig gaan spelen. Na zes jaar drumles is hij gestopt met lessen en heeft zichzelf diverse technieken aangeleerd. In maart 2006 is Sytse in Zoeterwoude begonnen met zijn drumschool ‘Drummen met Sytse’.

Zijn motto ‘Drummen met gevoel’ staat daarbij centraal. Hij geeft zijn lessen op een praktijkgerichte manier waarbij het lezen van noten zeker niet centraal staat.

Sinds februari 2008 beschikt de drumschool over een eigen ruimte aan de Keerweer in Zoeterwoude. De lessen vinden daar plaats op maandag en dinsdag zowel in de middag als ’s avonds. Op de overige dagen geeft hij les in Hazerswoude en Ter Aar. De drumschool staat open voor jong én oud.

NEEM CONTACT OP >>

2 weken geleden

Drummen met Sytse
Yessss‼️ We mogen weer‼️👍💪🥁🥁🥁🥁🥁🥁 ... Lees meerLees meer
Bekijk op Facebook

1 maand geleden

Drummen met Sytse
Kerstkadootjes voor in de boom , ik hou er zo van‼️🎄 Dank je wel Stichting Triggr #foutroodisechtnietlelijkhoor😬🤗❤️🎄 ... Lees meerLees meer
Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Drummen met Sytse
Kijk nou‼️ Het allerleukste Sinterklaas kadootje voor in de kerstboom‼️ik wordt hier zo blij van 🤪🧑🏼‍🎄🎄 Dank je wel Luuk🤗👏👍🎈🥁 ... Lees meerLees meer
Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Drummen met Sytse
Bedankje in stijl‼️🥁💪👍 ... Lees meerLees meer
Bekijk op Facebook