Drumles en Drum workshops

Drumles en drumworkshops voor jong en oud, verjaardags-partijtjes en feestjes

Wil je leren drummen of heb je al flinke ervaring en wil je meer leren? Hier kun je terecht voor drumles: jong of oud, beginner of gevorderde. Sytse helpt je verder of laat je op een leuke en praktijkgerichte manier kennismaken met drummen.

Het leukste muzikale kinderfeestje! In anderhalf uur durende actieve en superleuke workshop leren de kids allerlei leuke ritmes. Sytse regelt wat te drinken en te snoepen en natuurlijk een kadootje voor de jarige. Leeftijd vanaf 7 jaar en maximaal 10 deelnemers. Kosten € 12,50 per deelnemer

In een drumclinic maak je op een leuke speelse manier kennis met het drummen. Het is de ideale manier om muzikaal iets te vieren. Een verjaardag, vrijgezellenfeestje of een activiteit met de hele familie.  En wie weet kom je erachter of drummen iets voor jou is!

Geef jezelf of een ander een drumles kado! De bon geeft recht op één uur drumles inclusief een paar gratis drumstokken!

 

Bestel de kadobon en zet in de mail:

– voor wie het kadobon is

– naar welk adres de kadobon gestuurd moet worden

Video afspelen
Video afspelen

Bij Tjeerd staat enthousiasme en praktijk voorop. Jij bepaalt wat je wilt kunnen spelen en we maken een plan om je doel te bereiken. De inhoud van de les is meteen gericht op de praktijk: akkoorden leren. Die leer je door zelf muziek mee te nemen, welke we samen uitzoeken en spelen. De basisvaardigheden van gitaar worden spelenderwijs geleerd. Akkoorden, grondtoon, maatsoorten, ritmiek, slag en melodie, muziekstijlen (blues, rock, pop etc.). Gitaarles is enkel in Zoeterwoude.

Drummen in Zoeterwoude
Drummen met Sytse
Keer-Weer 4
2381 GC Zoeterwoude

 

Drummen in Hazerswoude
Johannes Postschool
Sportparklaan 1
Hazerswoude-Dorp

 

Drummen in Ter Aar
Stichting Triggr
Middelweg 5
Ter Aar

Maandag 15.30 – 21.30 uur
Zoeterwoude-Dorp

 

Dinsdag 15.30 – 21.30 uur
Zoeterwoude-Dorp

 

Woensdag 15.00 – 20.00 uur
Ter Aar

 

Donderdag 17.00 – 20.00 uur
Hazerswoude-Dorp

t/m 20 jaar
30 minuten € 18,00
45 minuten € 23,00

vanaf 21 jaar
30 minuten € 21,00
45 minuten € 26,00

 

Wil je drumles volgen? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Je ontvangt binnen 3 dagen een bevestiging in je mail.